flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпорядження Широківського районного суду Дніпропетровської області

25 серпня 2022, 09:53

ШИРОКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 260

 

 

22 серпня 2022 року                                                        смт Широке

 

Про організацію роботи суду під час

повітряної тривоги

 

У зв’язку із загрозою життю, здоров’ю та безпеці працівників та відвідувачів суду, керуючись ст.3 Конституції України, ст. 29 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», рішенням Ради суддів України від 24.02.2022 № 9, рекомендаціями Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 02.03.2022, роз’яснень Ради суддів України від 22.06.2022, рішенням Ради суддів України від 05.08.2022 № 23, враховуючи положення Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 № 64/2022, -

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Після сповіщення на території Широківської ОТГ про повітряну тривогу, які надходять від органів управління цивільного захисту (в т.ч. оприлюдненні через мобільні додатки і мережу Internet), працівників суду:

- негайно вимкнути світло у приміщенні, де вони відповідно знаходяться на час такого оголошення,

- залишити робочі місця,

- замкнути двері до відповідних кабінетів,

- взяти власні мобільні телефони,

- пройти до коридору, що знаходиться на першому поверсі приміщення суду і захищений двома стінами або покинути приміщення суду та прослідувати до найближчих захисних споруд цивільного захисту.

  1. Заборонити працівникам суду під час повітряної тривоги перебувати на другому поверсі приміщення суду.
  2. Відповідному працівнику Служби судової охорони в Дніпропетровській області негайно організувати звільнення другого поверху від учасників справ та відвідувачів, яким запропонувати пройти до коридору (що знаходиться на першому поверсі приміщення суду і захищений двома стінами) або покинути приміщення суду, прослідувати до найближчих захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться за наступними адресами:

- смт Широке, вул.Соборна, 4,

- смт Широке, вул.Соборна, 114,

- смт Широке, вул.Набережна, 120.

  1. У разі оголошення про початок повітряної тривоги працівників апарату суду (які згідно з функціональними обов’язками здійснюють опрацювання документів, що містять інформацію з обмеженим доступом) забезпечувати збереження таких документів на час загрози у спеціально відведених приміщеннях/сейфах (металевих шафах).
  2. Головного спеціаліста Гладкого Сергія Анатолійовича розмістити текст даного розпорядження на сайті Широківського районного суду Дніпропетровської області.
  3. Заступника керівника апарату суду Лилу Євгена Валерійовича довести зміст даного розпорядження працівників суду та Служби судової охорони в Дніпропетровській області під підпис та розмістити на дошці оголошень суду.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату суду Козеренко Наталю Юріївну.

 

 

 

В.о.голови суду                                                                   О.В.Шевченко